Till våren kommer blommorna | Sverigedemokraterna i Göteborg

Till våren kommer blommorna

wieselgren24_4Under vår utdelning på Wieselgrensplatsen igår (24/4) fick vi många positiva kommentarer från folket. Bara ett fåtal kom fram och var negativa fast då i en lugn och sansad form.

En äldre man kom gående varpå jag räckte fram ett flygblad. Han stannade upp och tittade på mig kritiskt samtidigt som han demonstrativt satte båda sina händer bakom ryggen. Jag tittade på honom lite frågande och höll fram flygbladet. Då lutade han sig lite framåt och kisade med ögonen samtidigt som han försökte läsa vad det stod på min jacka.

”vad står det där”, frågade han?

-”Sverigedemokraterna” svarade jag tydligt varpå mannen sken upp som en sol. Släppte fram sina händer bakom ryggen och sa ”jag trodde det stod Socialdemokraterna, dom hade jag f*n inte tagit något blad av!”. Han fick sitt flygblad och han gick nöjt iväg. Jag såg honom igen senare och då nickade han och gjorde tumme upp.

Jag ville dela med mig av denna händelse som faktiskt var en av många positiva möten under dagen på torget. Många ryggdunk och uppmuntrande ord fick vi alla som var där och delade. Med detta sagt vill jag uppmuntra alla att fortsätta kämpa. Vi är på gång nu!Hisingen